Termékbiztosítás új műszaki cikkekre

termékbiztosításNe lepődjön meg, ha az AQUA-ban vásárolt műszaki cikk mellé a termékbiztosítás ajánlatát adják a kezébe, netán amikor interneten keresztül, online rendelne, felugrik a lehetőség, hogy válassza ki a biztosítás időtartamát. Nem érdemes kidobni az ajánlatot, vagy gyorsan elkattintani a lehetőségtől, mert sok gondot előzhet meg a termékbiztosítással.

Mit fedez a termékbiztosítás?

Azt mindannyian tudjuk, hogy a gyártók – rövidebb vagy hosszabb időre – garanciát adnak, ám az csupán a belső meghibásodásból fakadó károkat téríti meg. A listában nem szerepelnek azok az előre nem várt esetek, amikor külső körülmények, erők hatására sérül az eszköz. Márpedig emberek vagyunk, nem nehéz a laptopra kiborítani egy csésze kávét, hogy csak a legegyszerűbb példát említsük. Egyszóval, a termékbiztosítás éppen ezeket a károkat fedezi. Ha megsemmisül, összetörik, nedvesség, villámcsapás éri stb. az újonnan vásárolt műszaki cikket (a használtra nem lehet termékbiztosítást kötni), a termékbiztosítás megtéríti a kárt. A termékbiztosítás díja a termék árához képest alacsony, pár ezer forint, és 1-3 évre garantál teljes körű védelmet. A legkisebb biztosítható berendezésérték 20 ezer forint, a határ pedig az egymillió.

Az Aqua Electromax weboldalán megtalálja a termékbiztosítással biztosítható vagyontárgyak listáját, a károk listáját, hogy pontosan mit térít, és persze minden további információt.

Rate this post