Érdeklik a piaci raklap árak?

Egyutas vagy szabvány méretű EUR raklapot vásárolna? Újrahasznosított, új vagy használt raklapot keres? Netán egyedi méretben rendelne? Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válasz, látogasson el a P&P Budafok Kft. weboldalára, ahol mindezt kivétel nélkül megteheti.

Milyen raklap árak mellett juthat a termékekhez?

Bizonyára első kérdései között fog szerepelni, hogy vajon milyen raklap árak ellenében is jutna hozzá a kiszemelt raklapokhoz. Nehéz lenne a kérdésre egyöntetű választ adni, mivel ez számos tényező függvénye. Nem mindegy például a raklap fajtája, ugyanis egy egyutas raklap költségtakarékosabb, mint egy szabványos és masszív EUR raklap, ugyanúgy az egyedi méretű is különböző árakon kaphatóak. Emellett más-más raklap árak jellemzik az új, újrahasznosított és használt raklapokat is. Egy új vagy újrahasznosított raklap esetében például számolni kell a környezetvédelmi termékdíjjal is, mely kilógrammonként 19 Ft-tal növeli a raklap árát. A raklap árak azonban nem csak a fajtától és állapottól függenek, hanem természetesen a vásárolt mennyiség nagyságától is. De hogy pontosan mennyiért is juthat az adott raklaphoz, az ajánlatkérés segítségével könnyen kideríthető.

Érdemes figyelemmel kísérni a P&P Budafok Kft. oldalán található hírek/akciók menüpontot is, hiszen folyamatos kedvezmények jelennek meg a különböző raklaptípusokra.

Rate this post