Lakásbiztosítás: Miért az MKB Biztosító?

Manapság számos lakásbiztosítási terméket kínáló biztosító küzd a lakástulajdonosok kegyeiért. Szinte már nem is lehet követni, hogy melyik kínálja a jobb feltételeket. Egy viszont biztos, aki online barát, annak igencsak kedvez az MKB Biztosító ajánlata. Hogy miért?

Mert online gyorsan és egyszerűen megkötheti. Az MKB Biztosító honlapján található lakásbiztosítás kalkulátor segítségével pillanatok alatt kiszámolhatja azt a díjat, amit bizonyos időközönként fizet a biztosítónak. Ön választja ki, hogy havi, negyedéves, féléves vagy éves legyen-e a díjfizetés gyakorisága. Mindössze 5 lépés és kész is a lakásbiztosítás megkötése.

Mert kedvezményeket is igénybe vehet, aki az internetet használja. Az MKBB Direkt honlapon megkötött lakásbiztosítás esetén például 25% extra kedvezmény jár, illetve 5%-os e-kommunikációs kedvezmény abban az esetben, ha a postaládája helyett e-mail fiókjába kéri a számlázási a különféle dokumentumokat.

Extrák és kiegészítő szolgáltatások

Az MKBB Direkt nem csak lakás vagy ház biztosítását teszi lehetővé. Gondolt ugyanis a bérlőkre is, akik ingóságaikat biztosítanák, a garázs-és nyaralótulajdonosokra, illetve az otthoni vállalkozást folytatókra is, akik eszközeiket biztosítanák. Ami pedig a kiegészítő biztosítást illeti, szerződését testre szabhatja számos olyan plusszal, ami a lakásbiztosítás körét bővíti.

Rate this post