Tények az airsoftról, amit nem tudott

airsoftTudta, hogy az airsoft a hetvenes-nyolcvanas években, Japánból indult? Tisztában van vele, hogy az airszoft annak ellenére veszélytelen, hogy fegyverekkel játsszák?

Mivel garantáltan van néhány homályos pont napjaink egyik legnépszerűbb szabadidős foglalkozásával kapcsolatban, röviden elmondjuk, amit az softair játékról tudni érdemes. Az airszoftot terepen játsszák, egészen pontosan akadályokkal nehezített airsoft pályákon. Többféle célt is meg lehet határozni az ersoft játéknak, jellemzően azonban két csapat csap egymással össze.

Becsületes játék a softair

Az airsoft game-hez becsületesség is kell, mert a lövedékek nem hagynak nyomot a védőfelszerelésen, így a játékosnak kell bemondania, hogy eltalálták. Az airsoftot valódi fegyverekkel, gázüzemű puskákkal játsszák, és az airszoft golyó nagyjából 6-8 milliméter nagyságú (léteznek más típusú airsoft fegyverek is).

Biztonság mindenek felett

Az airsoft játékhoz kellenek a védőfelszerelések, azok nélkül airsoft pályára sem engedik a játékost. A szentendrei aerszoft pályán szinte már arcmaszknak számító védőszemüveget, fegyvert, erősebb munka-, már-már katonainak számító ruhát és persze bakancsot adnak a gondtalan játékhoz. Az airsoft nagyszerű elfoglaltság, kedvelt csapatépítő program, hiszen az airsoft game-ben egymásra vannak utalva a játékosok, erősödik a csapatszellem. Az airsoft árért és a további részletekért látogasson el a www.sovietairsoft.hu oldalra.

Rate this post