Szabad felhasználású forint hitel a Citibanknál

forint hitelAz állandóan rohanó világban sokat segít, ha valahol nem kell sorban állással vesztegetni az időnket, hanem a számítógép elől, a nap bármelyik szakában intézhetjük az ügyeinket. Vagy legalábbis elindíthatjuk a folyamatot. Tisztában vannak ezzel az igénnyel a Citibankban is, nem véletlen, hogy a kedvező konstrukciójú Személyi Hitelt online, a holnapon történő regisztrációval is lehet igényelni, mindössze néhány adat megadásával.

A weboldalon elérhető kalkulátor segítségével könnyen megtudhatja, milyen lehetőségek közül választhat, megadott összeg esetén több futamidőre is kiszámolhatja tervezett kölcsöne havi törlesztőrészletét. Személyi Hitelt 400 ezer forinttól 6 millió forintig igényelhet, ráadásul a kölcsön szabad felhasználású, így bármikor, bármire elköltheti.

Forint hitel árfolyamkockázat nélkül

A Citibank Személyi Hitel forintalapú, ennek köszönhetően nem fenyegeti árfolyamkockázat, a teljes futamidő alatt kiszámítható a törlesztőrészlet. Az ajánlat lényeges eleme, hogy a kölcsön igényléséhez nincs szükség kezesre vagy ingatlanfedezetre, mégis kedvező kamattal igényelhető. Sőt, a Citibank minden jóváhagyott Személyi Hitel igényléshez – az akció időtartama alatt – akár 50 ezer forintos utazási kupont ajándékoz, így garantáltan csempész némi kikapcsolódást a forró nyárba.

A további részletekért látogasson el a oldalra, ahol a pontosan kiszámolhatja, hogy a tervezett kölcsönt milyen futamidővel és mekkora részletekkel törleszthetné vissza. (THM: 12,5%-25,6%)

 

 

 

 

Rate this post