Panhellen, a sportolók egyik kedvelt táplálék-kiegészítője

panhellen logoMilyen táplálék-kiegészítőre van szükségem – teszi fel a kérdést számos élsportoló, és a sportot amatőr vagy hobbi szinten űző társ is.

Az élsportolók tudják, hogy mennyi áll vagy bukik a részletek összehangoltságán, a táplálkozás pedig igazán nem nüansz, hanem a győzelmek komoly összetevője. Éppen ezért tűzte ki célul a Panhellen, hogy megfelelő tisztaságú és minőségű étrend-kiegészítőkkel látja el a sportot a legmagasabb szinten űzőket.

Mi a titka a Panhellen-nek?

A receptúrák elkészítésének első lépésétől kvalifikált szakemberek, sporttáplálkozási szakértők, élelmiszer-mérnökök bábáskodnak a Panhellen termékek felett. Ez pedig azért fontos az élsportolóknak, mert a tesztekkel kiegészítve garantált, hogy nem visznek a szervezetükbe semmilyen olyan elemet, amelyet tilt a doppingszabályzat. A Custom Supps rendszer pedig az étrend-kiegészítők összeállítását forradalmasítja. A szisztéma a sportág, az intenzitás és az egyéni célok alapján állítja össze, hogy az adott személynek milyen étrend-kiegészítőkre van szüksége.

panhallen-elsportoloknak

Azt már taglaltuk, miért jelentős segítség ez az élsportolóknak, de ne felejtsük, az amatőröknek hasonlóan hasznos lehet, mert így hiteles információkat és visszajelzéseket kapnak, amelyek alapján látványosan haladhatnak az egyéni fejlődésben.

4.5/5 - (4 votes)