Hét tuti érv az AQUA mellett

Aqua Electromax

Remek online rendelési felület, kedves, pontos és szakszerű kiszolgálás, nagyszerű árak –amennyiben ezeket szeretné kihagyni, NE látogasson el a AQUA Electromax oldalára. Ha azonban nem akar feleslegesen sokat költeni számítástechnikai eszközre, a alábbi hét érv megvilágítja, miért is az AQUA-ban rendeljen.

  1. Több mint kétezer termék van – raktáron! És még jónéhány, amit egy-két nap alatt berendelnek – ekkora választékban pedig mindent megtalál.
  2. Nem érdemes felsorolásba fogni, mit kaphat az AQUA-ban – ha talált olyan eszközt, amit nem, szóljon.
  3. A mennyiség minőséggel párosul, mert nemcsak sok, sokféle terméket is forgalmaz. Itt megtalálja a legújabb eszközöket, gyakran még a piacra dobásuk előtt exkluzív, teljes körű leírást adó tesztekkel.
  4. Minden jó áron – ez is lehetne a mottójuk. Alapvetően kedvező árképzéssel dolgoznak, de az internetes rendelés további kedvezményt ér.
  5. Aki ért a számítástechnikához, szakszerűnek, tájékozottnak találja a kollégákat, a valamivel laikusabb vásárlók pedig a kiszolgálás kedvességét és a segítőkészséget dicsérik majd.
  6. Elismerés illeti a rendelési rendszert is: a hiba ritka benne, mint a fehér holló, rendelés szökő évente sem tűnik el, a kérdésekre pedig gyorsan válaszolnak emailben is.
  7. Az AQUA-ban a gyártói garancia mellett szinte teljes körű védelmet nyújtó termékgaranciát köthet, avagy, a narancslé a klaviatúrán innentől többé nem „válóok” gép és tulajdonos között.
Rate this post