Bankszámla, mellyel elégedett lesz

bankszámlaMég nem rendelkezik bankszámlával? Netán nem elégedett a folyószámláját vezető bankkal? Lakossági folyószámlát váltana? Mind az első számlanyitás, mind a meglévő folyószámla megszüntetése, és új igénybevétele egyszerűen zajlik, amennyiben a Sberbank Magyarországot választja.

Kedvező konstrukciók, megbízható bankszámla

 

bankszámla

A 170 éves múltra visszatekintő, patinás, világszerte 110 millió ügyfelet kiszolgáló pénzintézet remek bankszámla konstrukciót kínál a lakossági ügyfeleknek. Ingyenes a számlavezetés bizonyos visszatérítési feltételek együttes teljesülése esetén, ráadásul havi kétszer vagy háromszor bármelyik hazai ATM-ből térítésmentesen vehet fel pénzt bankszámlájáról a törvényben szabályozott 150.000 Ft-os limiten felül is. A számlanyitás hónapjában nem számolnak fel számlavezetési díjat. Az online banking havi díja is nulla forint, és amennyiben az adott hónapban magasabb összegű jóváírás érkezik a bankszámlára, a következő hónapban automatikusan kedvezőbb tranzakciós díjakat számolnak fel. Ráadásul ha mindez nem volna elég, a bankszámlanyitás is gördülékenyen zajlik.

 Kényelmes online számlanyitás

A bankfiókban segítenek a banki kollégák, ám semmivel sem bonyolultabb az ügyintézés, ha otthonról, interneten keresztül bonyolítja. Az online bankszámlanyitáskor csupán ki kell töltenie a Fairszámla weboldalán található adatlapot, majd fogadni a banki munkatárs megkeresését az Ön által megadott elérhetőségen.

Rate this post