Virágküldés Budapesten elérhető áron!

Mestervirág - virágküldés

Mestervirág – virágküldés

A feleségemnek az orchidea virág a kedvence. Nyáron szerettem volna Őt meglepni egy csodaszép orchidea csokorral, de nem lehetett kapni sehol sem, pedig virágboltból virágboltba jártam, hogy az általam elképzelt csokrot beszerezhessem. Az volt a válasz, hogy nyáron az orchidea alszik és ezért nem kapható.

Eszembe jutott, hogy leülök a számítógép elé és rákeresek a virágküldés szóra, biztos rengeteg virágküldő szolgálat van az interneten és inkább felhívom őket egytől egyig, valakinek csak van még orchideája. Többen nemet mondtak, majd rátaláltam a mestervirag.hu weblapjára ahol orchidea körcsokor és fürt is volt feltöltve és az ár is kedvező volt.

Telefonon azt mondták, hogy nekik sincs orchideájuk viszont ha megrendelik Hollandiából akkor 3 nap múlva leszállítják nekik a virágot, így bátran adjam le a virágrendelésem és biztosan leszállítják a kért időpontra. Nagyon boldog voltam, hisz végre egy virágküldő cég akik tudják vállalni így a virágrendelés gombra kattintva kitöltöttem a megrendelőlapot és a végösszeget bankkártyával ki is fizettem. El jött a szállítás napja, felhívtam a virágküldőket, hogy minden rendben van-e.

Megnyugtattak, hogy a csokor már készen van már csak ki kell szállítani, majd 1 óra múlva át is adták a páromnak a csodálatos virágcsokrot. Én ez előtt soha nem vettem igénybe a virágküldést, így féltem egy kicsit, de rájöttem, hogy egyszerűbb mint minden virágboltot bejárni, így időt és energiát spórolhatok. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a profi csapatra, és most már rendszeresen igénybe veszem a virágküldő szolgáltatásukat, mert a virág csodaszép és friss volt, így megbízok bennük. Ajánlom mindenki másnak is őket mert ha virágküldésről van szó akkor ők nem ismernek tréfát, tegye próbára őket ön is!

5/5 - (1 vote)