Téli kikapcsolódás motorosszánnal

Kikapcsolódásra vágyik a zord téli hónapokban? Amennyiben nem szeretné a négy fal között tölteni ezt az évszakot, hívja el barátait, családját, ismerőseit és vegyenek részt együtt a motoros szánnal megtehető erdélyi túrán!

Mit kell tudni a motorosszán túráról?

A motorosszán túra egy olyan téli extrémsport, mely alól még a gyerekek sincsenek kizárva. Bárki kipróbálhatja, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó. Fő a bátorság és kalandvágy! Ha ez mind megvan Önben, garantált az élmény, amit a sítalpas jármű óránkénti 200 km-es sebessége kínál. Vajon uralma alá tudja gyűrni a féktelen, havas fennsíkot könyörtelenül átszelő járgányt? Erre választ kaphat a Bihari hegyekben zajló erdélyi túra alkalmával. A lehetőség adott, csak élnie kell vele. Természetesen a kezdő motoros szánozók részére biztosítva van a szakmai felkészítés egy tapasztalt túravezető személyében, így a túrára már ők is magabiztos tudással, tapasztalattal lesznek felruházva, akárcsak haladó társaik. A csapatos erdélyi túra alatt az adrenalintöbblet mellett már csak ráadás a hegyek kristálytiszta levegője, a ropogós csillogó hótakaró, a táj lenyűgöző szépsége.

Hogy a legtöbb gondot levegyék a válláról, a védőfelszerelés biztosított, továbbá a szállás miatt sem kell aggódnia, ugyanis a nyugalmas és ózondús levegőjű Biharfüreden található Jadolina hotelben együtt szállhat meg a csapattal, ahonnan energiában maximálisan feltöltődve indulhatnak a motoros szános erdélyi túrára.
További információért a motorosszán túráról látogasson el a www.hoszan.hu/motoros-szan portálra!

Rate this post