Magán kardiológia Budapesten

kardiologia-maganrendelesMagyarországon a vezető halálokok egyike a szív- és érrendszeri megbetegedés. Az emberek számos káros szenvedélynek hódolnak, amelyek rövid- és hosszú távon is visszavonhatatlanul károsítják fontos szervünket, a szívet. A színinfarktus ma már kezelhető probléma, ellentétben a néhány évtizeddel ezelőtti időszakkal, ám a szívproblémák nehézkessé teszik az életünket, a mindennapjainkat, és veszélyeztetik életünket.

Legyen időnk a kardiológusra!

A tudatos és egészséges életvezetés mellett érdemes rendszeres szűrővizsgálatokon részt venni, ellenőrzésekre járni, hogy időben nyakon csípjék a bajt. Kardiológiai magánrendelést Budapesten, a XII. kerület elegáns részén is találni. A kardiológusi magánrendelésen a páciens garantáltan megkapja azt a figyelmet, türelmet, érdeklődést és szakértelmet, amelyet az esetleges probléma vagy éppen annak megelőzése igényel. Szívultrahangot, továbbá személyre szabottan komplex szűrést és állapotfelmérést végeznek a kardiológiai magánrendelésen.

Ki a jó kardiológus Budapesten?

A www.gondosorvos.hu honlapon kardiológiai rizikót felmérő tesztet tölthet ki – ez természetesen nem helyettesíti a kardiológiai magánrendelésen a szakorvossal történt konzultációt, de hasznos kiinduló alapot adhat arra, hogy mire érdemes figyelni. Dr. Seidner Judit és a magán kardiológia Budapesten várja, hogy megelőzhessék a később akár kezelhetetlenül súlyossá váló bajt.

5/5 - (1 vote)