Esztétikai fogászat Zuglóban

esztétikai fogáaszat zuglóNemcsak egészséges, szép is legyen a fogunk – valószínűleg a legtöbben fontosnak tartjuk, hogy az esztétikus kinézet mellett semmi baja se legyen a fogainknak. A kedvelt zuglói fogászatban lehetőség van arra, hogy esztétikai fogászati megoldásokat válasszon a páciens.

A zuglói fogászatban foglalkoznak fogékszer felhelyezésével, egészen pontosan igény szerint csillogó szépségű Swarowski kristályköveket ragasztanak a fogakra.

Esztétikai fogászat – fogékszer

Az ékszerek különböző színekben elérhetőek, így aztán tényleg csak az ízlés és a fantázia szab határt a tetszetős esztétikai fogászati megoldásoknak. Fogékszer egyébként létezik arany- és fehérarany kivitelben is, a Homeodent-Medical zuglói fogászatban kérhető. Nem kell megijedni: a fogékszer felhelyezését természetesen nagy szakértelemmel végzi a fogorvos, és attól is felesleges tartani, hogy az ékszer bármilyen rossz vagy káros hatással lenne a fogra. Az esztétikai fogászatban ugyanis alapvetés, hogy ne csak szép, egészséges is legyen a fog.

Biztonságos eltávolítás

Ha megunja a fogékszert, könnyedén eltávolítható, és semmilyen látható elváltozást nem hagy maga után, mivel a ragasztás néhány nap alatt remineralizálódik, azaz, a fogzománc ugyanolyan lesz, mint korábban volt. A változtathatóság lehetősége magával hozza, hogy akár kiemelt alkalmakra, például esküvőkre tetessen fel a fogékszer az esztétikai fogászaton.

5/5 - (1 vote)