Hogyan igényeljen beruházási hitelt?

beruházási hitel

Hitelt szeretne, mellyel fedezhetők vállalkozásán belül a beruházási tevékenységre irányuló költségek? Új telephelyet létesítene, vagy a meglévőt fejlesztené? Esetleg gépparkját, berendezésit korszerűsítené? Ha ezek közül bármelyik szerepel távlati céljai között, igényeljen kedvező kamatozású beruházási hitelt!

Mi is az a beruházási hitel?

A beruházási hitel egy államilag kamattámogatott hitel, melyet minden olyan KKV szektorban működő vállalkozás igényelhet, melynek telephelye Magyarországon van bejegyezve, továbbá melyek megfelelnek bizonyos hiteligénylési feltételeknek (nincs lejárt köztartozás, eredményesen lezárt üzleti év, stb.) A beruházási hitel hitelcélhoz kötött, azaz kizárólag a vállalkozás fejlesztési céljaira használható fel. A közép és hosszú távú lejáratra nyújtott kölcsön futamideje 1-10 évig terjedő lehet, ám a bankok, pénzintézetek rendszerint biztosítanak 1-2 év türelmi időt.

Hogyan kezdjen hozzá a beruházási hitel igényléséhez?

Ahogy azt ma már tapasztalhatjuk, hiteligénylés bizony nem egyszerű folyamat. Nem ritka, hogy cégek hónapokig, netán évekig keresgélnek a megfelelő kondíciókat nyújtó hitelszolgáltató iránt és van, hogy eredménytelenül. Hogy mindezt elkerülje, bízza ügyeit a Cégfinanszírozás szakembereire! Amennyiben cégét hitelképesnek találják, elindítható a beruházási hitel igénylésének folyamata, mely során Önnek nincs más dolga, mint – a személyes konzultációt követően – várni, hogy megtalálják cége számára a legjobb megoldást!

Rate this post