Miért nyisson OKÉ bankszámlát?

oké bankszámlaManapság szinte nem is létezik olyan, akinek nincs bankszámlája, és nem használ bankkártyát. Szinte minden jövedelem bankszámlára érkezik, számos befizetés intézhető az interneten keresztül, amihez elengedhetetlen a bankszámla megléte. Az igényeknek megfelelően minden pénzintézet többféle konstrukcióval áll elő, az AXA Bank sem kivétel. Az általa kínált OKÉ bankszámlákat akár otthonról is online megnyithatja, ráadásul díjmentesen.

Kényelem az OKÉ bankszámlákkal

A bankszámlához tartozó bankkártya a kártyás fizetés gördülékenységét garantáló PayPass technológiával működik, továbbá a típustól függően kártyaSMS szolgáltatás tartozik hozzá, vagy igényelhető. Akár az AXA World, akár az AXA Standard bankkártyát választja, utasbiztosítás jár mellé. Az OKÉ bankszámlákról személyesen, telefonon vagy már interneten kezdeményezhető betétlekötés. Az akár két, három vagy hat hónapos lekötésre kiemelkedően magas lekötött betéti kamatot ad a bank.

oké bankszámla

Mivel a rohanó világban lényeges, hogy az ügyintézés minél egyszerűbb legyen, így lényeges szempont lehet a bankszámla választáskor, hogy mennyire kidolgozott az internetbank szolgáltatás. Az AXA bankszámláihoz díjmentesen tölthető le a MobilosOKÉ alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy pusztán a kedvezményezett telefonszámának megadásával bárkinek pénzt küldjön. A másik felet sms-ben értesítik az utalásról, ha pedig ő is az AXA ügyfele, az összeg azonnal megjelenik a bankszámláján.

Rate this post