Hol érdemes körülnéznie, ha állást keres?

állásközvetítőSzinte mindenki rémálma az álláskeresés. Számtalan álláshirdetést kell átböngészni, beadni a jelentkezést, az önéletrajzot, aztán tépelődve várni, válaszolnak-e egyáltalán, vagy még egy válasz e-mailt sem ér a pályázatunk.

Az álláskeresés Budapesten és vidéken sem egyszerű, furcsa helyzeteket idézhet elő: már folyamatban van egy állás megtalálása, de közben máshonnan kínálnak állást, hova menjek, kinek feleljek?

Állásközvetítő álláskeresőknek és munkavállalóknak

Azt állást kínálók és az állást keresők dolgát is leegyszerűsítik az állásközvetítők, amelyek összekötik a két felet, s mindenkinek segítenek megtalálni az ideális állást (illetve munkavállalót). A regisztráció után minden érdeklődő többféle állásajánlatot nézhet meg, s közben utazni sem kell hozzá. Már online is lehet regisztrálni az állásközvetítőhöz, de a személyes találkozásra mindenképpen vinni kell a végzettséget igazoló dokumentumokat is, hiszen csak úgy lehet megtalálni az ideális állást, ha ismerjük a jelentkező képességeit is. Az állásközvetítőhöz való regisztráció egyébként ingyenes, és nem is jár kötelezettséggel, sőt kizárólagossággal sem. Amennyiben Budapesten keres állást vagy az ország már területére vonatkozva érdeklik az álláshirdetések, keresse fel a www.humaniahrsgroup.hu oldalt, amelyen minden fontos információt megtalál.

5/5 - (2 votes)