Hamarosan nyílnak a kombinált mikrohitel pályázatok

Szeretné fejleszteni a vállalkozását, megvalósítani valamelyik régebb óta dédelgetett tervét? Legyen ugrásra kész, hiszen a korábbi jó tapasztalatok alapján érdemes felkészülten várni a kombinált mikrohitel pályázatot.Várni azért kell, mert jelenleg a kombinált mikrohitel program nem élő, ám megbízható forrásból származó hírek szerint hamarosan ismét kiírásra kerül a vállalkozók nagy örömére a kombinált mikrohitel pályázat. És hogy ez egészen pontosan mit is takar? Mivel jelenleg nem aktív, ezért a korábbi tapasztalatokat érdemes alapul venni, amikor a kombinált mikrohitel programról ejtünk szót.

Mi jellemzi a kombinált mikrohitelt?

A legfőbb jellemzője, hogy 10 százalék önerő szükséges hozzá, míg a maradék 90 százalék egyenlő arányban vissza nem térítendő és támogatott hitelből áll. A kombinált mikrohitel programhoz igénybe vett vissza nem térítendő támogatás összege maximum 10 millió forint lehet, míg a támogatotté legfeljebb 20 millió forint. A jellemzőkből jól látható, egy-egy sikeres pályázattal számtalan lehetőséget magában hordozó magas összeg nyerhető el a kombinált mikrohitel programban. Épp ezért érdemes kész üzleti tervvel a kézben figyelni, hogy idén mikor is írják ki a kombinált mikrohitel pályázatot, így a várhatóan nagy számú érdeklődő között az egyik első lehet.

A weboldalon minden szükséges információt megtalál, ráadásul az előszűrő form kitöltésével fontos lépést tehet a felkészülésben.

Rate this post