Categories: pénzügyek

Miért nyisson OKÉ bankszámlát?

Manapság szinte nem is létezik olyan, akinek nincs bankszámlája, és nem használ bankkártyát. Szinte minden jövedelem bankszámlára érkezik, számos befizetés intézhető az interneten keresztül, amihez elengedhetetlen a bankszámla megléte. Az igényeknek megfelelően minden pénzintézet többféle konstrukcióval áll elő, az AXA Bank sem kivétel. Az általa kínált OKÉ bankszámlákat akár otthonról is online megnyithatja, ráadásul díjmentesen.

Kényelem az OKÉ bankszámlákkal

A bankszámlához tartozó bankkártya a kártyás fizetés gördülékenységét garantáló PayPass technológiával működik, továbbá a típustól függően kártyaSMS szolgáltatás tartozik hozzá, vagy igényelhető. Akár az AXA World, akár az AXA Standard bankkártyát választja, utasbiztosítás jár mellé. Az OKÉ bankszámlákról személyesen, telefonon vagy már interneten kezdeményezhető betétlekötés. Az akár két, három vagy hat hónapos lekötésre kiemelkedően magas lekötött betéti kamatot ad a bank.

Mivel a rohanó világban lényeges, hogy az ügyintézés minél egyszerűbb legyen, így lényeges szempont lehet a bankszámla választáskor, hogy mennyire kidolgozott az internetbank szolgáltatás. Az AXA bankszámláihoz díjmentesen tölthető le a MobilosOKÉ alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy pusztán a kedvezményezett telefonszámának megadásával bárkinek pénzt küldjön. A másik felet sms-ben értesítik az utalásról, ha pedig ő is az AXA ügyfele, az összeg azonnal megjelenik a bankszámláján.

Rate this post
Orsi

Recent Posts

A leggyakoribb felújítási munkálatok a különféle otthontípusokban

Egy átfogó házfelújításról sokunknak az elhúzódó munkálatok és a magas költségek jutnak eszükbe, a legtöbben…

4 hónap ago

Karácsonyi ajándék tippek

Saját készítésű karácsonyi ajándékok nemcsak személyesebbek és jelentőségteljesebbek, hanem lehetőséget is biztosítanak a kreativitás kibontakoztatására.…

5 hónap ago

2023-as halloween jelmezek: A legnépszerűbbek és ötletek

A Halloween közeleg, és ezzel együtt a jelmezekről való gondolkodás is. Ha még nem találtad…

6 hónap ago

10 legnépszerűbb virág halottak napján

A halottak napja, vagyis mindenszentek egy keresztény ünnep, amely a halottakról való megemlékezést és az…

6 hónap ago

Bankszámla és bankkártya gyerekeknek

Bankszámla és bankkártya nyitása gyerekeknek egyre népszerűbb a mai világban, mivel segítségükkel a szülők egyszerűen…

1 év ago

Felfújható gallér kutyáknak és macskáknak

Aki tart kutyát, macskát biztosan vitte már állatorvoshoz is. Sajnos vannak olyan esetek, amikor nem…

3 év ago