Hitelkalkulátor a lakáshitel megtalálásához

lakáshitel kalkulátorNagy feladatba vágja a fejszéjét, aki lakást akar ma vásárolni Magyarországon. A lakáspiac csak úgy pörög, a fővárosban vagy a jelentősebb vidéki városokban szinte csak magas áron lehet ingatlanhoz jutni, míg persze sok vidéki területen a fővárosi árakhoz képest fillérekért lehet házat, lakást vásárolni.

Próbáljuk ki a hitelkalkulátort!

A legtöbb fiatal lakáshitel nélkül egyszerűen nem tud belevágni az önálló otthon megteremtésébe. A lakáshitel piac sokféle konstrukciót kínál, így ember legyen a talpán, aki saját kútfőből eligazodik a lehetőségek között. A tájékozódásban, az ideális megoldás megtalálásában sokat segítenek a lakáshitel hitelkalkulátorok.

A lakáshitel kalkulátorok segítségével több bank ajánlata lehet átvizsgálni egyszerre. Az ingatlan hitel kalkulátorok átláthatóvá teszik a piaci lehetőségeket, a kisebb-nagyobb különbségeket is. Azért sem árt igénybe venni lakás hitelkalkulátort, hiszen tényleg sokféle ajánlat közül talán nem is az az ideális számunkra amelyet elsőre annak gondoltunk, a számok viszont nem hazudnak.

Minősített fogyasztóbarát lakáshitel

Néhány hónapja vezették be például az első állami kamattámogatással nyújtott minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, amelyek a többi lehetőséghez banki termékhez képest kedvezőbb hiteldíjakat és ügyfélközpontúbb ügyintézést jelentenek.

A minősített fogyasztóbarát lakáshiteleknél az állam az első öt évben átvállalja a hitelkamat egy részét, így segítve a lakáshitelt felvevőt. A gondos tervezés és a tájékozottság pedig sokat segít abban, hogy a hitelfelvevő számára kedvezően alakuljon a hitelfelvétel. Részletekről a www.hitelvalaszto.hu honlapon tájékozódhat.

Hitelkalkulátor a lakáshitel megtalálásához
5 (100%) 1 vote