Nőgyógyász portál – minden, ami nő

nőgyógyász-menstruációSzerencsés az a nő, akinek semmilyen gondja sincsen a menstruációjával. Kezdjük azzal, hogy a legtöbbjüknél a menstruáció fájdalmakkal jár, de ha maga a ciklus rendszeres, akkor ez a néhány nap kínlódás még az elviselhető kategóriába sorolható. Sokaknál előfordul a menstruáció késése. Adott esetben ez a terhesség egyik korai jele is lehet, de a legtöbbször egyszerűen csak rendszertelen a ciklus.

Menstruáció késése

A menstruáció gyakori vagy jelentős késése, netán a menstruáció kimaradása komoly hormonális problémákra utalhat, ezért amennyiben valami nem stimmel, mindenképpen érdemes felkeresnie a nőgyógyászát. Persze a nőgyógyászati vizsgálat senkinek sem tartozik a kedvenc elfoglaltságok közé, de még mindig jobb a kisebb kellemetlenséggel járó orvoslátogatást választani, mint az esetleg sokkal súlyosabb, nagy kockázatot jelentő egészségügyi problémát.

Menstruáció előtti tünetek

A menstruáció előtti tünetek egyébként hasonlóan ronthatják el a mindennapokat. Ilyenek a bágyadtság, az ingerlékenység vagy a fokozott étvágy. A www.nogyogyasz.hu oldalon számos kérdésére választ lel, sőt az oldal segít abban, hogy megtalálja a megfelelő szakembert. A honlapon véleményeket olvashat a nőgyógyászokról, legyenek Budapesten vagy bárhol az országban. A részletekért látogasson el a hasznos cikkeket is megjelentető portálra.

5/5 - (1 vote)