LEDFAL vásárlás és telepítés

LEDFAL vásárlás és telepítés

LEDFAL vásárlás és telepítés

Az elhíresült West-balkán szórakozóhelyen történt diszkó baleset után jelentős szigorítások léptek életbe a zárt térben megrendezett események lebonyolításával kapcsolatban. Szigorodtak a tűzvédelmi és egyéb biztonsági előírások, lényegesen korlátozva lett a befogadható létszám is. Mindemellett a rendezvények szervezéséhez szükséges szakmai kompetenciákat is előírta az új szabályozás. Joggal merül fel a kérdés, hogy egy ilyen helyzetben vajon hogyan lehet bevonni a rendezvényről kint rekedteket az élményekbe.

Hogyan lehet biztosítani a hely befogadóképesség csökkenéséből adódó bevételkiesés pótlását? A modern technikának köszönhetően adott a lehetőség, hogy egy látványos vizuáltechnikai eszköz, egy úgynevezett LED fal segítségével adjuk meg az élményt azoknak, akik közvetlenül nem látják magát a produkciót.

Egy LED fal viszonylag egyszerűen telepíthető, mérete a tér adta lehetőségek függvényében szabadon változtatható. Mivel mozaikszerűen épül fel, különböző elrendezésekre is van lehetőség. Egy LED fal képminőségét az egyes LED égők közötti távolság, úgynevezett pixelnagyság határozza meg.

Megfelelő méretek esetén akár HD minőséget is elérhetünk ezzel az eszközzel. Mintegy 17 millió szín megjelenítésre alkalmas LED falak ugyanazt a vizuális élményt tudják adni, amelyet a néző élőben megtapasztalhat egy rendezvényen. Egy jól megszerkesztett reklámsorozattal az előadások közötti szüneteket a LED falon keresztül ki lehet tölteni, promótálva a következő rendezvényeket, programokat.

Rate this post