Virágküldés Budapesten elérhető áron!

Mestervirág - virágküldés

Mestervirág – virágküldés

A feleségemnek az orchidea virág a kedvence. Nyáron szerettem volna Őt meglepni egy csodaszép orchidea csokorral, de nem lehetett kapni sehol sem, pedig virágboltból virágboltba jártam, hogy az általam elképzelt csokrot beszerezhessem. Az volt a válasz, hogy nyáron az orchidea alszik és ezért nem kapható.

Eszembe jutott, hogy leülök a számítógép elé és rákeresek a virágküldés szóra, biztos rengeteg virágküldő szolgálat van az interneten és inkább felhívom őket egytől egyig, valakinek csak van még orchideája. Többen nemet mondtak, majd rátaláltam a mestervirag.hu weblapjára ahol orchidea körcsokor és fürt is volt feltöltve és az ár is kedvező volt.

Telefonon azt mondták, hogy nekik sincs orchideájuk viszont ha megrendelik Hollandiából akkor 3 nap múlva leszállítják nekik a virágot, így bátran adjam le a virágrendelésem és biztosan leszállítják a kért időpontra. Nagyon boldog voltam, hisz végre egy virágküldő cég akik tudják vállalni így a virágrendelés gombra kattintva kitöltöttem a megrendelőlapot és a végösszeget bankkártyával ki is fizettem. El jött a szállítás napja, felhívtam a virágküldőket, hogy minden rendben van-e.

Megnyugtattak, hogy a csokor már készen van már csak ki kell szállítani, majd 1 óra múlva át is adták a páromnak a csodálatos virágcsokrot. Én ez előtt soha nem vettem igénybe a virágküldést, így féltem egy kicsit, de rájöttem, hogy egyszerűbb mint minden virágboltot bejárni, így időt és energiát spórolhatok. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a profi csapatra, és most már rendszeresen igénybe veszem a virágküldő szolgáltatásukat, mert a virág csodaszép és friss volt, így megbízok bennük. Ajánlom mindenki másnak is őket mert ha virágküldésről van szó akkor ők nem ismernek tréfát, tegye próbára őket ön is!

Virágküldés Budapesten elérhető áron!
5 (100%) 1 vote