Kötelező (KGFB) biztosítás kötése pillanatok alatt

kgfb kötelező biztosítás kötés

Sokáig a november-december volt a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kiemelt időszaka, amikor a csapból is az folyt, melyik biztosító, milyen konstrukciót, kedvezményt kínál azért, hogy az ügyfelek váltsanak. Ma már a fiatalabb autók esetében nem január elseje a lejárat ideje, hanem amikor eltelik az egy év, azért aztán bármikor aktuális kérdéssé válhat a kgfb megkötése.

Jó, jó, de kinél tudok jó áron kötni KGFB-t?

A sok ajánlat közül nem érdemes elmenni a Genertel Biztosítóé mellett. Az ajánlatra még rá sem kell pillantani, már vonzó lehetőségek tárulnak fel. Kezdjük ott, hogy telefon minden hétköznap, akár reggel 8 órától este 20:00 óráig, online pedig a hét minden napján 0-24 órában megkötheti a kgfb-t. Nemcsak a szerződéskötésre, de kárbejelentésre is rendelkezésre állnak (ez mutatja, nemcsak az új, hanem a meglévő ügyfelekért is mindent megtesznek).

Miért pont a Genertel Biztosító?

A Genertel a Generali csoport tagja, ami garancia a megbízható, stablil pénzügyi háttérre. A központi ügyfélszolgálat bármiben készségesen az ügyfelek rendelkezésére áll, ám annyira egyszerű a tájékozódás és még a szerződéskötés menete is, hogy gyaníthatóan nem lesz szükség rájuk. A Genertel honlapján található kötelező biztosítás kalkulátor segítségével néhány adat megadása után pontosan kiszámíthatja, mekkora összeget kell kgfb-jére fizetni.

Ráadásul, ha most regisztrál, akár egy 106 centiméteres, 3D LED televíziót is nyerhet.

Értékeld a bejegyzést!