❻ érv az AXA OKÉ bankszámla választása mellett

bankszámlaválasztóÖn szerint létezik olyan bankszámla, amelynek tényleg nincsen számlavezetési díja?

Hogy valóban lehet ingyenesen bankszámlát nyitni?

Íme hat érv amellett, miért érdemes bármely OKÉ bankszámlát megnyitni az AXA Banknál.

  1. Nulla forintos bankszámlának vagy ingyenes bankszámlának is nevezik az AXA OKÉ díjcsomagjait. Aki interneten keresztül nyit bankszámlát, annak az AXA Bank adott feltételek teljesülése mellett ingyenes számlavezetést biztosít, ráadásul az online számlanyitás is ingyenes.
  2. Az AXA Bank megújult felületén, a www.axabank.hu/oke honlapon egyszerű leírást követően könnyedén tud bankszámlát nyitni, így ki sem kell tenni a lábát otthonról.
  3. Amennyiben, az AXA Bank OKÉ2, 3 vagy 4 bankszámlacsomagját választja a Bank a választott számlacsomagtól függően5, 10 vagy 20 ezer forintot is jóváír bankszámlájára.
  4. Ha egy évig a Bank által meghirdetett feltétlenek megfelelve használja az online megnyitott OKÉ 2, 3 vagy 4 bankszámlát, de nem elégedett a szolgáltatással, az AXA Bank a meghirdetett feltételek szerint ismét jóváírja a számlanyitáskor is jóváírt – ez az elégedettségi garancia.
  5. Amennyiben nem elég az információ, amit az AXA Bank OKÉ bankszámla csomagjairól tud, vagy valamivel nincs tisztában, visszahívást is kérhet a honlapon.
  6. Most érdemes OKÉ bankszámláról betétlekötést is kezdeményeznie, amelyre kedvező, 3,3 százalékos éves kamatot kaphat.

Részletekért keresse az AXA Bank honlapját: www.axabank.hu/oke.

Értékeld a bejegyzést!